planning 2014/2

We wilden er eind 2014 nog even tussenuit. Normaal doen we dan een kerstmarkt, maar onze grote hobby “kriebelde” ook een beetje!

Na wat zoeken en afwegen wat te doen is het toch weer een bezoekje aan Las Vegas geworden. De periode is zorgvuldig gekozen, we zijn daar tijdens Black Friday:  de dag na Thanksgiving Day. Deze dag  wordt beschouwd als het begin van het seizoen voor kerstinkopen. Om de mensen naar de winkels te trekken, adverteren veel winkels met speciale aanbiedingen. Er zijn winkels die al om drie uur ’s nachts open gaan, en om die tijd staan er al rijen kopers buiten om de laagstgeprijsde, beperkt voorradige artikelen te bemachtigen.

Omdat we meestal “reismoe” zijn, zien we eigenlijk nooit de omgeving van Las Vegas zelf. Deze keer blijven we daarom de eerste 5 nachten in de Stratosphere LV en van daar uit gaan we o.a. naar de Red Rock Canyon, Mount Charleston, de ghosttown Nelson en gaan we wandelen in de Valley of Fire.

We hebben al  2x Joshua Tree NP overgeslagen omdat de route het niet toelaat dus we gaan wel een stukje reizen en bezoeken dit park. Op de terugweg doen we Oatman aan en Kingman en Laughlin.

De laatste 2 nachten zijn we dan weer terug in Las Vegas om onze punten van ons Facebookspel te verzilveren. We slapen dan in NYNY, gaan eten in de Aria en MGM en gaan naar Zarkana.

Op 6 december vliegen we weer terug en landen op 7 december weer op Schiphol.

3 gedachten over “planning 2014/2”

  1. Wat leuk een nieuwe site. Leuke planning hebben jullie gemaakt voor dit tripje. Ben benieuwd wat je allemaal koopt vrijdag….hahaha.
    Groetjes en veel plezier.
    Marjan

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: