planning 2016/2

Al een tijdje waren we aan het kijken voor tickets voor oktober of november. Albert wilde graag naar de Formule 1 in Austin, maar dat was nogal duur.

En toen kreeg ik een aanbieding in de mail waar je geen nee tegen kon zeggen! Naar Las Vegas via Londen voor maar 370 euro! Binnen 10 minuten waren we om. Ook waarschuwde ik nog wat mensen waarvan ik wist dat die dit ook erg leuk zouden vinden. Ondertussen boekten we alvast: heen op 5 november en omdat we toch echt Texas wilden doen, 3 weken later terug. Net na Thanksgiving en Black Friday….

Een uurtje later hadden de mensen die ik waarschuwde ook geboekt. Ina en Michel vliegen zelfs met ons heen, Annie en Rob gaan wat later in de maand maar met hun hebben we een ontbijt afspraak staan in de Silver Sevens, het wordt al traditie, een mini meeting!

Onze kampeerspullen mochten in juni blijven liggen bij Andrea en Larry, scheelt weer gesleep en nieuwe aankopen. Kamperen in Texas wordt te koud maar we nemen zo veel mogelijk cabins om lekker vrij te zijn.

De reis: Na 2 nachten Las Vegas gaan we aan de rit: eerst naar Moab, dan door naar Lake City (als de weg begaanbaar is), Alamosa, Las Vegas NM, dan via de oude Route 66 (tenminste de delen die er nog zijn) naar Amarillo voor een lekkere steak bij de Big Texan, Oklahoma City, Dallas, San Angelo waar we een bezoek brengen aan Linda en Robert, die we hebben leren kennen in Lake City, waar ze altijd wonen in de hete Texas zomermaanden, San Antonio, South Padre Island, Eagle Pass, Marathon voor het Big Bend NP, Fort Davis, Silver City, Flagstaff en weer terug naar Las Vegas.

ScreenHunter_275 Sep. 05 20.37

Ook dit jaar zijn we weer uitgenodigd door Andrea en Larry voor het Thanksgiving diner, wordt weer erg gezellig!

Gelukkig zijn de meeste  campings in Texas gewoon het hele jaar open dus ik heb al behoorlijk wat cabins kunnen vastleggen. De auto, een pick-up was geboekt, maar na advies van vrienden hebben we hem toch maar omgeboekt naar een SUV, een pick-up kan nogal gaan zwabberen in de sneeuw en dat  zouden we in Colorado toch wel tegen kunnen komen.

Het wordt wel een reis waarin we behoorlijk veel gaan rijden, het aantal geplande miles is 4220  en daar komt nog het nodige bij voor omrijden, naar de supermarkt, uitjes en ga zo maar door…

%d bloggers liken dit: