planning 2016

Zoals iedereen inmiddels van ons gewend is gaan we ook dit jaar weer de plas over! Dat wordt dan de 14 e keer…

De reis begint op 21 mei.

Na een nachtje van der Valk, waar de auto blijft staan, vertrekken we via Londen naar Las Vegas. Na 2 nachtjes slapen begint de echte reis:

Las Vegas-Flagstaff om Sedona en omgeving te bekijken en verder naar Bloomfield voor de Bisti Badlands. Vervolgens gaan we Faye in Lake City 3 dagen lastig vallen.  Dan gaat de reis noordwaarts, via Buena Vista, Central City en Douglas zullen we aankomen in Custer, waar we de Badlands, Custer, Wall en Mt Rushmore gaan bekijken.

Dan trekken we richting het westen, en via Devils Tower, Bighorn NP en Cody gaan we door Yellowstone rijden. We gaan de westkant van Yellowstone bekijken en rijden dan naar Jackson, van waaruit we de Tetons nog een bezoekje gaan brengen.

Op dat moment zijn we al een week  of 3 onderweg dus via Salt Lake City en St George weer terug naar Las Vegas om dan op 19 juni weer naar huis te vliegen.

We gaan natuurlijk weer gewoon kamperen, met uitzondering van Las Vegas (hotels), Lake City (cabin) en Jackson (cabin). De auto, een full size SUV,  is reeds geboekt en de meeste overnachtingsplekken ook al.

Voor de mensen die meelezen: het mail stukje hier doet het niet, je moet dus zelf actief kijken. Ik zet wel elke keer een link op Facebook.

 

%d bloggers liken dit: