planning 2019/2

Reis nummer 21, met als hoogtepunt de Formule 1 in Austin, Texas.

Tijdens de voorbereidingen van de Formule 1 van Austin 2018 bedacht Albert dat hij dat wel eens in het echt wilde zien. Omdat de vakanties van 2018 al gepland waren werd dit dus het plan voor 2019. Eerst moesten we nog even afwachten of de kalender voor 2019 werd goedgekeurd en of de datum dan haalbaar voor ons was. De Formule 1 wordt gereden op zondag 3 november 2019!

En toen begon de voorbereiding: wat wordt  het startpunt? Hoe gaan we reizen? Wat wordt de route? Hoe lang gaan we en wat gaan we verder nog zien?

Heel langzaam begint deze reis vorm te krijgen. We hebben besloten om te starten en eindigen in Las Vegas.  Als eerste legden we ons vervoermiddel vast: een Truckcamper! Het kan te koud zijn voor de tent dus dan lijkt ons dit een prima oplossing. Aangezien de vroegboekkortingperiode bijna was afgelopen boekten we voordat we vliegtickets hadden…..

Een paar weken later volgden dan  ook de vliegtickets. We vliegen heen met Swiss/Edelweiss: Amsterdam-Zurich-Las Vegas en terug met United: Las Vegas-San Francisco-Amsterdam.

De route is voor een groot deel ook klaar: 2 nachten Vegas en dan in een mid-week naar Austin. Daarna via Big Bend NP weer  terug naar Las Vegas.

Update: op 22 maart kwam er een berichtje: uw vluchttijden zijn gewijzigd en of ik akkoord ging met een van 2 nieuwe opties, 1 met  vertrek om 07.00 en 1 met vertrek 09.45. De aankomst in Las Vegas zou een half uur later dan gepland zijn. Ik dus akkoord met  vertrek om 09.45 en even later kwam er een mail dat ik de doorgevoerde wijziging op de site van Swiss kon zien over een paar uurtjes. Toen ik ’s avonds goed keek zag ik ook een wijziging waar we van schrokken!!! Het vertrek was 2 dagen eerder…..Tja, dat had ik even gemist. De volgende dag bellen en waar ik al bang voor was gebeurde: ik was akkoord gegaan en dat kan je niet zomaar terugdraaien. Wel had ik ook al gezien dat we van Swiss business class hadden gekregen voor de heenreis (een retour business kost 5200 euro pp). Expedia verplaatste de hotelreservering, vd Valk wijzigde de datum van de niet annuleerbare/wijzigbare hotelkamer (prima service) en we zitten nog te wachten op verlenging van de huur van de Truckcamper en dan klopt alles weer. Weer wat geleerd! Bij vluchtwijzigingen ook op de datum letten!

 

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: