planning 2015/2

 

Om een keer “gratis” te vliegen bij United heb je 60.000 flight miles nodig. Na mijn New York reisje had ik die dus. Conny heeft Albert geholpen om ook de benodigde miles te krijgen en vervolgens  moet je vroeg boeken om acceptabele vluchten te krijgen. Die vonden we: gewoon 1 overstap en met “normale” vluchttijden. We vliegen dus in november nog een keer de plas over en dat voor 59 dollar pp.

We hebben weer gekozen voor de periode waar Black Friday in valt.

Na een paar dagen Las Vegas gaan we aan de rit: eerst naar Bryce NP,  met een overnachting in Tropic. Dan de scenic route 12 af naar Moab, daar willen we een stukje gaan lopen in Arches NP.  We blijven 2 nachten in de Inca Inn. Toen Faye hoorde dat we zo dichtbij zouden overnachten heeft zij ook 2 nachten geboekt dus ze komt onze kant op! Ze reist nog een dag mee en via Telluride gaan we naar Cortez of Durango, dat beslissen we als we in Moab zijn en weten hoe het weer is. De volgende dag rijdt Faye weer naar huis en wij gaan verder via Monument Valley naar Page, waar we 2 nachten gaan slapen. Vanuit Page gaan we (als het weer meewerkt) met een gids naar de Coyote Buttes South.  Dan via de Grand Canyon en route 66 naar Kingman, waar een Christmas Parade is, daar ontoeten we dan ook Annie en Rob, die ook aan de rit zijn. Op 6 december gaan we weer terug naar Las Vegas voor de laatste 3 nachten. Het rondje wat we gaan rijden is ongeveer  1600 mijl.

Update 21 november:

De koffers zijn inmiddels gepakt. Zoals het er nu uitziet hoeven we alleen maar winterkleren mee te nemen. Inmiddels sneeuwt het in de gebieden waar we heen gaan, maar met een beetje geluk is het tijdens ons verblijf wel droog dus zouden we met mooie foto’s en nog meer prachtige herinneringen terug moeten komen.

Thanksgiving dag wordt bijzonder. In de ochtend willen we naar de Valley of Fire om de Crazy Hill te zoeken en dan weer terug naar Las Vegas, we zijn uitgenodigd door Andrea en Larry en gaan daar gezellig Nederlands kletsen. De volgende ochtend gaan we om 7 uur ontbijten met Annie en Rob en dan shoppen, het is dan Black Friday! De zaterdagochtend is gereserveerd voor de Cars & Coffee, daar moet je gewoon heen als je op zaterdag in Las Vegas bent. En dan op zondag aan de rit.

Tijdens het koffers pakken kwam Albert erachter dat hij geen winterjas meer had. Gelukkig was het zaterdag dus hup in de auto naar de ANWB en nu heeft hij dus een goede winterjas.

We hebben er weer heel veel zin in, en voor de meelezers: de blog wordt vanaf donderdag weer bijgehouden.

 

 

3 gedachten over “planning 2015/2”

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: