planning 2018

We waren nog maar net weer aan het werk toen we tegen leuke tickets aanliepen voor 2018.   Voor 473 pp vliegen we met British Airways via Londen naar Las Vegas.  Ook de vluchttijden zijn erg mooi, vooral de terugreis die pas om 21.30 begint is heerlijk.

Onze 18e reis is dus een feit!

En toen begon het plannen: 1 dagje Las Vegas om een beetje te acclimatiseren en onze spullen op te halen en dan begint de reis.

Van Las Vegas trekken we noordwaarts tot aan Lake Tahoe,   dan via Lassen Volcanic NP en Mt Shasta naar de kust van Oregon. Daar volgen we de kustweg helemaal tot bovenin Washington waar we Olympic National Park willen bezoeken.

Daarna naar Seattle voor een bezoek aan de Boeing fabriek en dan in 3 lange rijdagen een heleboel mijlen overbruggen om in Lake City terecht te komen. We willen Faye niet teleurstellen dus dat moet er gewoon in!

Na Lake City gaan we  door  Arizona  richting Hatch, Utah, waar we het  weekend gaan doorbrengen met  Larry en Andrea.   Dan hebben we nog een paar dagen over. Een ervan wordt besteed aan een guided hike naar Soap Creek , we kamperen dan op Wahweap bij Page en dan terug naar Las Vegas voor de laatste dagen.

 

 

 

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: