week 1 2015

Zaterdag 23 mei: de reis

 De reis begon op vrijdag al. In de middag bracht Sil ons naar het   station en we stapten op de rechtstreekse trein naar Schiphol (dachten we). Helaas dacht de NS daar weer eens anders over, we zaten nog maar net in de trein of ik zag op een mededelingenbord dat er een stroomstoring was tussen Lelystad en Amsterdam. Vlak voor Zwolle riep de conducteur om dat de trein Schiphol niet zou bereiken en dat we moesten overstappen op de trein naar Amersfoort. Vervolgens weer overstappen en dan zouden we in de goede trein terecht komen.  Er moesten meer mensen overstappen en zo stonden we opgepropt als vee in het halletje….  Gelukkig vonden we vanaf Amersfoort wel weer een plekje en zo bereikten we met wat vertraging toch nog Schiphol.

Met de shuttlebus naar ons hotel: Radisson Blu.  Het is een mooi hotel, we hadden airportview, maar na een nacht slapen viel het toch iets tegen. Het raam kon niet open en de kamer was benauwd. Ik was nogal verkouden en heb heel wat afgehoest.

De vlucht: zaterdagochtend naar Schiphol, koffers ingecheckt, door de douane en naar de Gate.

Na de ellende met de NS hadden we verder geen pech. De vlucht naar Houston vertrok op tijd en het was een rustige vlucht, wel een lange zit (10 uur). Op Houston waren we heel snel door de immigrations, maar de Costums was een ander verhaal, ik schat toch zeker een half uur. De hele hal stond vol met mensen en die wilden allemaal heel graag naar buiten.

Ook de vlucht naar Las Vegas vertrok op tijd. De vlucht zelf was wat ruw, er was erg veel bewolking en we konden weinig zien vanuit de lucht. Om 7PM zijn we geland, koffers gehaald en naar Alamo, waar we om 8PM met een mooie zwarte Grand Cherokee de deur uitreden.

Voor de eerste 2 nachten hebben we gekozen voor de Eastside Cannary.

Zondag 24 mei: Las Vegas

Tja, zondag, de eerste dag. Dat is altijd de lastigste. Albert slaapt nog wel, maar ik ben om de 2 uur wakker. Helemaal in de war dus! Tegen kwart voor 4 was ik echt helemaal wakker. Dus maar een kop koffie gezet en even wat op internet gekeken. De buren kwamen ook thuis en die hadden nogal wat lawaai dus toen was Albert ook wakker. Na nog wat koppen koffie zaten we tegen half 7 bij de Denny’s aan de overkant voor een heerlijk ontbijt. Albert een pannetje met gebakken aardappels, ui, paprika, champignons, kaas en worstjes. 1 van de worstjes was nogal boos en bespoot Albert. Na het ontbijt dus maar even omgekleed. Ik had een spiegelei, met bacon en 2 pancake’s met blueberries en aardbeien, mmmmm, rare combi maar wel lekker!

En toen was het boodschappentijd: met mijn briefje in de hand eerst naar de 99c shop, en toen naar de Walmart om de rest te halen. De eerste Walmart had geen goede slaapzakken, geen haringen en geen bbq. Dus op naar nummer 2, en vervolgens naar nummer 3. Op het laatst maar slaapzakken gekocht die goed zijn vanaf 40 graden F. Ik heb toch wel een fleece deken, dus dat moet goed gaan! Haringen hebben we veranderd in grote spijkers van de Lowe’s. En de bbq vonden we bij de Albertsons. Al met al zijn we hier een paar uur mee zoet geweest.

We zijn nog even naar de Outlet geweest, maar hadden totaal geen puf meer, dus alleen een spijkerbroek voor mezelf, de rest volgt wel als we weer terug zijn.

We hadden reserveringen voor de Love show van Cirque du Soleil in de Mirage, dus daar ook nog heen om de kaarten te halen, met in het achterhoofd dat als we echt geen zin meer hadden ze te laten vervallen. In eerste instantie zouden we daar ook dineren maar dat is nu ook uitgesteld voor later.

Dineren hebben we gedaan in het Casino hotel waar we ook slapen: de Eastside Cannary.

We waren toch wel nieuwsgierig naar de show en na even rusten zijn we toch maar gegaan. En het viel niet tegen, we vonden hem beide zelfs een van de betere shows!  Er mocht gefotografeerd worden, maar zonder flits. Hieronder een indruk:

DSC02310 DSC02324

En toen moesten we terug (via de Strip). Nou, dat hebben we geweten! Zo te zien is de hele wereld gewoon hier in Las Vegas.  Het is zo ontzettend druk, zo druk heb ik het nog nooit gezien. We zijn dus meer dan een uur onderweg geweest om weer in het hotel te komen.

DSC02342

De hotel heeft hele leuke lichtjes, die steeds van kleur wijzigen. Toch nog even een impressie:

DSC02344 DSC02346 DSC02348

Boodschappen (eten) hebben we nog niet gekocht, dat doen we morgen wel onderweg.

Morgen gaan we dus echt op reis: we rijden naar Zion NP en blijven daar 2 nachten.

Maandag 25 mei: naar Zion NP

0526 las vegas-springale

Gelukkig heb ik vannacht wat beter geslapen en de oogjes gingen pas open tegen half 6. Opgestaan, koffie gezet en de tv aan, even Las Vegas News kijken.
We hadden best wel honger. Het buffet in de Eastside Cannary was wel aardig, maar echt Amerikaans. Voor het ontbijt leek me dat geen goed plan. Waarschijnlijk weinig brood te vinden en veel vette dingen, dus we besloten om gewoon te gaan ontbijten in de Silver Sevens, ons vaste ontbijtadresje. De tassen waren zo ingepakt, alleen wat kleren bovenop en echt goed uitpakken doen we op de camping. We wilden nog wat drank inslaan, maar helaas was Lee’s Discount pas om 9 uur open.

Tegen een uur of 8 reden we Vegas uit, op weg naar Zion. Met een paar stops: de eerste was bij de Moapa indianen. We hadden bedacht dat we zouden stoppen met roken. Dat ging gisteren dus behoorlijk fout. Allebei in een rothumeur en het is een wonder dat er geen doden zijn gevallen. De Moapa indianen hebben gelukkig genoeg tabak op voorraad dus we gaan eerst maar minderen maar nog niet helemaal stoppen….. Ook de Southern Comfort was er niet duur, dus gelijk maar een fles ingeslaan, komt vast wel op!
De volgende stop was even koffie drinken met een heerlijke donut.
Daarna nog naar St George, even bij de Walmart kijken of er andere slaapzakken waren, dan zouden we ze omruilen. Helaas waren ook hier de schappen leeg dus we gaan het doen met de slaapzakken die we hebben, en nu maar hopen dat het niet ergens gaat vriezen. In St. George zit ook een leuke Kohl’s, dus daar nog even een joggingbroek gescoord en Albert een sweater.

Vervolgens doorgereden naar Zion, we slapen op de Zion Canyon Campground, vlak voor de ingang van het park. We hebben een prachtig plekje aan de rivier.

Eerst moesten de reistassen helemaal leeg, want tussen de kleren zaten allerlei dingen voor het kamperen en ieder een halve tent.

DSC02349

Toen alles boven water was gekomen begon Albert met het opzetten van de tent en ging ik alle tasjes uitpakken en alles een vaste plek geven. We hebben dit al zo vaak gedaan dat we precies weten waar alles staat. Na 2 uurtjes was alles klaar. Alleen moest er nog een steeltje aan het pannetje om er een steelpannetje van te maken en de bbq moest in elkaar geschroefd worden. We kwamen er achter dat we niets hadden wat als schroevendraaier kon dienen, maar gelukkig hadden we buren met een schroevendraaier dus alles zit in elkaar.

Elk jaar heeft Albert wel een bloeper, dit jaar ook al weer: hij doet de batterijen in de pomp en zegt ja hoor, kapot! Ik toch maar even meekijken: zitten ze gewoon niet goed….probleem dus weer opgelost, de pomp doet het gewoon!

Verder hebben we niet veel meer gedaan, beetje zitten en om ons heen kijken, gegeten, Kabob van de bbq, met brood en sla en een overheerlijk vetvrij toetje na.

De hagedissen zitten op elke steen, er vliegen kolibries rond, eekhoorntjes, allerlei mooie vogeltjes, rode musjes (ik denk een kardinaaltje), gele musjes, gewone musjes…..het uitzicht is prachtig en het weer is ook prima, wat wil een mens toch meer?
Morgen blijven we hier, we gaan met de shuttlebus het park in om wat te wandelen.

DSC02353

Dinsdag 26 mei: Zion NP

@Joop en Ina: het hotel beviel goed! Mooie ruime kamers, kleinschalig, auto dichtbij, direct aan de beurt met inchecken.

Na een prima nacht met op de achtergrond een kabbelende rivier zaten we om een uur of 7 aan het ontbijt en tegen 8 uur liepen we naar het begin van de campground om de shuttlebus naar Zion te nemen. Het duurde wat lang en omdat de afstand maar 700 meter was gingen we maar lopen.
Al lopend werden we natuurlijk ingehaald door de shuttlebus, dat was te verwachten, haha.

Vervolgens op de shuttle gestapt die ons Zion Canyon in ging brengen. In de zomermaanden mag je hier niet met eigen auto in en moet je met de shuttlebus. Er zijn een aantal stops. Wij bleven zitten tot de laatste stop: de temple of Sinawava. Hier kan je de riverside trail doen en aansluitend de Narrows. We deden de Riverside Trail, een makkelijke trail langs de rivier, met (zo goed als opgedroogde) watervallen, een enorme sortering aan planten die nu allemaal in bloei staan, en op de terugweg een leuke verassing: een tarantula op het pad!

DSC02388
De Narrows hebben we niet gedaan, er staat behoorlijk wat water en we hebben geen waterschoenen. Bovendien was het er erg druk, dus een Wow-moment of een leuke foto zonder mensen is niet haalbaar. Slotcanyons kennen we inmiddels wel, en de Narrows zal er veel op lijken.

DSC02380
Toen maar weer op de Shuttle. We zijn uitgestapt bij de Zion Lodge, hier start de Trail naar de Lower Emerald Pools. Ook hier enorm veel mensen, soms sta je in de file. De Pool zelf was leuk, ook hier duurt het niet lang meer voordat de waterval droog is, het was een klein stroompje.

Na deze wandeling hadden we het voor vandaag wel gehad. Terug met de shuttle naar het visitorscentrum en vervolgens op de shuttle die ons weer praktisch op de camping afzette.

Toen was het een uur of 2. Broodje gegeten en lekker lui op een stoel gehangen. Ondertussen genoten van de squirls, de verscheidenheid aan vogels, vechtende kolibries, een hert die ook even over de camping wandelde, kortom: we hebben ons geen moment verveeld.

DSC02409
Ergens aan het eind van de middag dreven nog wat behoorlijk zwarte regenwolken over. Volgens Albert trokken ze richting Moab…….

En Albert had inmiddels zijn 2e bloeper: hij heeft de sleutels van de auto in de broekzak, dus hij gaat zitten en jawel: slaat het autoalarm aan. Gelukkig was het overdag want dit is hem ook al eens midden in de nacht gelukt!

Morgen rijden we verder. Door Zion heen, en dan via Kanab en Page naar Monument Valley.

Woensdag 27 mei: naar Monument Valley

0527 springdale-MV

Vanochtend vroeg op, tent inpakken en ontbijten. Tegen 7 uur reden we al van de camping af.

Door Zion heen, een prachtig park, die nooit verveeld. Onderweg bedachten we dat de laptop nog aan de lader moest want die was leeg. Normaal jat ik wel ergens stroom, maar alle plekken waren bezet. Voor het geval dat we geen stroom hebben nemen we altijd een convertor mee, en laden we alles in de auto. Vorig jaar is de oude kapot gegaan dus we hebben een nieuwe. Deze heeft een langwerpig stekkergaatje en laat de computer nou een ronde hebben. Tja…past niet! Voor dat we weg gingen hadden we al bedacht dat er een verloopje mee moest, maar dat waren we vergeten. Gelukkig had ik ook de wereldstekken bij me en Albert heeft er wat stukjes uitgesneden en toen paste alles weer. We kunnen weer laden.

Via Kanab ging de reis naar Page waar we vlak voor Page de New of False Wave wilden bezoeken. Een stukje natuur die overeenkomsten heeft met de echte Wave, die we vorig jaar al bezochten. Het was niet ver van de weg, we konden hem nog zien. Met wat uitgeprinte luchtfoto’s was het heel duidelijk waar we heen moesten. Als kers op de taart ook nog een WindCave, met (heel ongewoonlijk) een plas water er in. Prachtig!

Toen even naar Page, een stadje met meer kerken dan inwoners, tenminste, zo lijkt het. Even boodschappen gedaan en lekkere Starbucks koffie gehad.

Van Page op naar Monument Valley. Ik heb het nog nooit zo groen gezien. Er is hier nog al wat regen gevallen en alles bloeit en is groen! De dirtroads zijn nu echte dirt roads, plassen, diepe groeven en voor ons onbegaanbaar. We zagen vandaag ook al een tow truck de Cottonwood Canyon Road oprijden, ook daar heeft vast iemand zich vastgereden.

Monument Valley: hier zijn we al vaak geweest, maar elke keer is het weer prachtig. De enorme rotsen die zomaar oprijzen uit het landschap…..mooie kleuren…en enorm wijds.
We hebben weer een leuk plekje op Gouldings Campground, mooi naast het enige stroompunt op de tentplekken. Mijn laptop gaat dus niet leeg!

DSC02474-1

Het enige probleem is de zeer trage verbinding, ik ga proberen om de de blog en foto’s erop te krijgen, maar vermoed dat dit morgen gaat worden.

Morgen gaan we naar Pagosa Springs, we zien wel wat we onderweg gaan doen.

Donderdag 28 mei: naar Pagosa Springs

En….we hebben onze plannen aangepast!

We wilden vandaag naar de Recapture Pocket, maar dan moet je een dirtroad rijden. Omdat we al gezien hebben hoe deze er uit zien, durfden we het niet aan. Dus de plannen zijn gewijzigd.

Via de Moki Dugway naar Moab. Conny verrassen.

Toen we Monument Valley uitreden nog even de foto gemaakt die iedereen maakt die hier komt:

DSC02487-2

De Moki Dugway lag er erg goed bij, bovenaan hebben we nog even van het mooie uitzicht genoten en toen via een zeer groen gebied naar Moab.

DSC02495-1
Na een paar stops kwamen we aan in Moab. We zijn direct doorgereden naar de Canyonlands Campground. We hadden natuurlijk geen reservering en deze camping is vaak vol. Eerst hebben we gekeken of Conny’s tentje er stond en die stond er. Toen op naar de office om te kijken of er nog een plek vrij was. Ze hadden nog 2 plekken en we staan nu dus op plekje G-4.

Omdat de indiaan die zorgt voor de rooksignalen voor het internet van Monument Valley gisteren vrij was, moest eerst het verhaal van gisteren nog even op de blog gezet worden. Gisteren was ik 2 uur bezig geweest en nu stond hij erop in 10 minuutjes.

Vervolgens naar de winkel om eten voor vanavond te halen en toen lekker met een biertje in de luie stoel wachten op Conny.
Die reed ons heel mooi voorbij en zag ons niet. Albert is dus maar naar haar plekje gelopen en ze was helemaal verrast. De rest van de middag en avond lekker bijgekletst.
Al met al hebben we een klein regenbuitje gehad, maar het is niet koud. Wel kouder als de 40 graden die het hier meestal is als we Moab bezoeken. De katoenbomen zitten wel weer vol en als het waait zijn het allemaal witte katoenvlokjes.

DSC02503-3
Wat morgen ons gaat brengen is onbekend. Onderweg hebben we al wel gezien dat er in Colorado verse sneeuw op de bergen ligt en ook Conny heeft vandaag hier in de omgeving in de sneeuw gereden.
Mocht het in Lake City ook sneeuwen, dan gaan we een sneeuwpop bouwen.
Morgen dus naar Lake City.

Vrijdag 29 mei: naar Lake City

Vanochtend de tenten ingepakt en ontbeten. We hadden een reis van ongeveer 5 uur voor de boeg, maar konden het niet laten om toch via Fisher Towers te rijden. Bovendien lag daar nog een cache die Conny graag wilde doen.

DSC02507-3

Ook hier bloeiden de mooiste bloemen.

DSC02513-2De reis naar Lake City liep voorspoedig. Onderweg nog even geluncht bij de Mexicaan in Montrose.

Wat opviel was dat er nog enorm veel sneeuw in de bergen ligt, veel meer dan normaal.

Aangekomen in Lake City zijn we eerst naar de bank gereden waar Faye werkt om te melden dat we waren aangekomen. Vervolgens naar de Camping waar we verwelkomd werden door Floyd. We hebben cabin 1 en morgenvroeg om 6.45 staat de koffie klaar. Een heel klein probleempje: er loopt op het moment een beer rond, dus we moeten goed oppassen met eten laten slingeren en ook niets zichtbaar in de auto’s laten liggen.

Vanavond nam Faye ons mee uit eten naar de Restless Spirit, het eten was lekker en de sfeer prima!

We hebben gezellig zitten bijkletsen en ze heeft ons verteld wat we de komende dagen gaan doen.

1Deze foto is ons uitzicht, de witte berg aan de rechterkant is een besneeuwde. Normaal om deze tijd ligt daar geen sneeuw meer op.

Zaterdag 30 mei: Lake City

Vanochtend toen we opstonden vroor het nog, dus maar weer een geluk dat we een cabin hadden. De koffie stond al klaar dus we konden zo pakken.

Faye kwam tegen 9 uur en we gingen eerst ontbijten. Daarna hebben we wat caches gezocht met Conny. Er zijn 2 begraafplaatsen en op beide lag een cache. De andere caches die we zochten hebben we niet gevonden.

We zijn nog op een plek geweest waar vroeger de spoorbrug lag en we hebben geprobeerd om goud te vinden in de rivier, helaas geen goud!

Daarna hebben we geluncht en zijn we op bezoek geweest bij Bob en Linda, een echtpaar uit Texas, die hier de zomer woont. Het was zeer vermakelijk, vooral de droge humor van Bob is geweldig!

Toen was het alweer tijd voor het diner, die hadden we samen met een Zwitsers paar, Belinda en Rene. Zij wonen ook in Lake City.

En toen was het zomaar 10 uur. Dus snel nog even de weblog bijwerken. Helaas geen foto’s vandaag, ik heb ze wel gemaakt, maar helaas had ik mijn memorykaart in de laptop laten zitten dus toen ik terug wilde kijken was er niets!

Morgen naar Taylor Park, samen met Faye, die dit heeft geregeld. We zijn heel nieuwsgierig wat ons daar te wachten staat, in ieder geval een rondleiding.

Morgenavond geen verslag want er is daar waarschijnlijk geen internet.

Zondag 31 mei: naar Taylor Park

0531 Lake City- Taylor ParkVanochtend verlieten we Lake City alweer. We gingen samen met Faye een bezoek brengen aan Rory en Becky, vrienden van haar. Het echtpaar is beheerder van een landgoed van een schatrijke Texaan. Het landgoed ligt in Taylor Park, ongeveer anderhalf uur rijden van Lake City.
Onderweg kon Conny nog wat caches scoren en wij konden genieten van het landschap. (deze keer met het kaartje in de camera).

DSC02529-1
Toen we aankwamen bij Rory en Becky werden we verwelkomd door 2 labradors, Max en Meg.
Ze wonen in een prachtig houten huis met een enorm grasveld ervoor. We kregen een goede bourbon on the Rocks en een smakelijke lunch.

DSC02610-1

DSC02542-1
Daarna stapten we in de Yukon om een rondleiding te krijgen. Eerst naar het huis van de eigenaar, die aanstaande vrijdag aankomt met een van zijn 5 prive-vliegtuigen. Het huis moest nog klaargemaakt worden, maar heeft een prachtig uitzicht over de rivier, die trouwens ook prive-bezit is over een lengte van 3 mijl. Dit stuk wordt gebruikt om de gasten te laten vliegvissen en hier zitten de meeste regenboogforellen per m2 in de hele USA.
Vervolgens verder naar de Main House, hier is een grote keuken, ook weer met een prachtig deck en uitzicht op een grote vijver waar enorme forellen in zwemmen, niet om te vangen maar om naar te kijken.

DSC02558-1

Alle gasten komen hier samen om te eten, er is dan ook een kok aanwezig.

DSC02572-1

Hier is ook een kleine waterkrachtcentrale, zodat ze altijd stroom hebben.De centrale wordt tevens gebruikt als wijnopslag, ik heb nog nooit zoveel verschillende merken bij elkaar gezien.

DSC02578-1
Toen door naar het gastenhuis. Alles is prachtig ingericht, iedereen heeft een eigen badkamer. Alle gasten zijn van zeer goede komaf, zelfs president Carter is hier 2x geweest. Ze worden ingevlogen met eigen vliegtuigen en blijven hier van donderdag tot zondag. Er zijn kamermeisjes aanwezig om alles elke dag op te ruimen en schoon te maken.
Elke week zijn er dus gasten van donderdag tot zondag, en van maandag tot woensdag wordt de boel dan weer in gereedheid gebracht voor de volgende gasten. Ook alle boodschappen worden dan weer aangevuld. Ze roken hun eigen vlees en vis, de rest komt van buiten. Rory heeft een voedselbudget van 300.000 dollar voor 4 maanden.
Tijdens onze tour zagen we tot onze verbazing dat de deuren van de huizen niet eens op slot zaten… niet nodig werd gezegd.
Na deze tour reden we door, de Cottonwood pas op. Helemaal op de top, 12.141 feet hoog, hadden we een prachtig uitzicht, het was wel een beetje koud in je t-shirt. Er lag ook nog behoorlijk wat sneeuw.

DSC02594-1

Gelukkig had Rory wat warmte bij zich in de vorm van een beste beker Bourbon met ijs. Ondertussen liepen er mensen met dikke jassen met capuchons op een beetje raar naar die stomme toeristen in hun T-shirts te kijken, en wij maar lachen!

DSC02598-1
Toen we de pas weer af gingen zijn we nog in een gebied geweest waar Rory naar goud zoekt, niet veel, maar erg leuk om te doen. Hij weet precies waar hij moet zoeken. In sommige stukken is al gezocht en hij legde ons precies uit waar je naar moest kijken om er zeker van te zijn dat er goud zit.

Ook begeleid hij in de herfst jagers, zelf jaagt hij ook. Je moet hiervoor een permit aanvragen en er wordt gelood. Dit jaar heeft hij een beervergunning. Je mag dan 1 dier schieten in een bepaald gebied. Ga je hierbuiten, dan volgt er een enorme boete. Als je het dier schiet, dan moet je het direct merken en volledig meenemen. Het wordt dan verwerkt in een slachterij en het vlees is voor consumptie.
Tegen 6 uur waren we weer bij het huis, en er waren nog 2 gasten die kwamen eten. De BBQ werd opgestookt en we kregen biefstukken en gegrilde kip, champignons, groene asperges, aardappeltjes, salade, allemaal erg lekker. En natuurlijk weer een lekker beker bourbon erbij. Dit keer een koperen beker, want dan blijft het langer koud.

DSC02617-1

Na de BBQ werd er een kampvuur opgestookt en we verplaatsten ons naar die plek. Daar kregen we nog een toetje in de vorm van cheese cake. We zijn qua drinken toen maar overgestapt op water want op grote hoogte (2800m) worden wij sneller dronken en dat leek ons geen goed idee.
Een van de medewerkers kwam er gezellig bij met een gitaar en verhoogde hiermee de stemming nog meer.

DSC02624-1
Tegen 10 uur gingen we op bed. Wij sliepen in het huis van de beheerders, Conny en Faye in een bijgebouw, waar normaal de verzorgster van de eigenaren slaapt. Een meer dan geslaagde dag in een bijna ongelooflijke omgeving. Je kan je niet voorstellen hoe rijk je moet zijn om zoiets te bezitten. En dat wij dit allemaal mochten zien. Het ontvangst was zo hartelijk, en we hebben echt een geweldige dag gehad.
DSC02626-1

10 gedachten over “week 1 2015”

 1. De kop is er af en nu maar lekker genieten van de komende trip. Have fun. Groetjes marjan

 2. Hoe bevalt het hotel of strip?
  Ziet er leuk uit de show, lijkt me leuk met die bekende Beatles liedjes. Morgen heerlijk naar de rust van Zion, veel plezier

 3. Haha ik hou van de Albert bloopers, hopelijk volgen er meer. Veel plezier.

 4. En ja hoor, die wolken leegden zich boven Moab. Gelukkig maar 2 flinke buien en verder is het droog gebleven.

 5. Leuk om jullie weer te volgen. En ook heel herkenbaar zo met het tentje. Heerlijke camping daar bij Zion, wij hebben daar ook een paar keer aan het riviertje gestaan. Veel plezier verder!
  Gr. Elly

 6. Hallo lui. Ben weer helemaal bijgelezen en heb genoten van de verslagen en de foto’s. Gezellig zo met al die bekenden. Veel plezier vandaag met Fay in Taylor park (zegt me niets) en groetjes van ons vanuit Noorwegen.

 7. Wat een geweldige dag. Heel bijzonder om dit mee te mogen maken. Zulk soort dingen hou ik van. Boffers!!! Groetjes.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: